Spread the love

Ketika ini kes positif COVID-19 amat meruncing di Malaysia. MyCARE mengambil tanggungjawab dengan melancarkan kempen β€œEmergency Medical Supplies” bertujuan untuk kegunaan segera pesakit tahap kritikal dan separuh kritikal di jabatan kecemasan dan wad COVID. Pesakit-pesakit ini amat memerlukan bantuan oksigen dan peralatan di kebanyakan hospital yang tidak dapat menampung jumlah pesakit kritikal yang begitu ramai. Mereka yang bertarung nyawa ini mungkin adalah saudara mara kita atau kenalan rapat atau mungkin diri kita sendiri nanti. Keupayaan sistem kesihatan di Malaysia terutama di Lembah Klang berada di paras kritikal, antaranya disebabkan kehadiran varian baru COVID-19 yang semakin menular di kala ini.

MyCARE menyeru kepada seluruh rakyat Malaysia untuk bersama kami dalam Tabung Bangkit COVID-19 untuk membantu β€˜frontliners’ dan rakyat Malaysia yang terkesan. Bantuan ini merangkumi dari aspek peralatan, keperluan, makanan dan lain-lain.

Rakyat Malaysia yang prihatin boleh menyalurkan sumbangan anda ke:
https://mycare.qrd.by/cvdwpkl
https://mycare.qrd.by/cvdwpkl

Suka untuk kami kongsikan pengurusan sumbangan anda melalui MyCARE diuruskan dengan amanah. Kami di-audit oleh top 5 firma terbaik antarabangsa iaitu firma BDO serta laporan kewangan boleh didapatkan di SSM setiap tahun.

Pengiktirafan lain seperti pengiktirafan dari Bank Negara Malaysia dan United Nation boleh rujuk di laman web MyCARE.

π‘Ίπ’†π’ƒπ’‚π’“π’Œπ’‚π’ π’Œπ’†π’‘π’‚π’…π’‚ π’π’“π’‚π’π’ˆ π’“π’‚π’Žπ’‚π’Š π’‚π’ˆπ’‚π’“ π’π’†π’ƒπ’Šπ’‰ π’“π’‚π’Žπ’‚π’Š π’Žπ’†π’π’…π’‚π’‘π’‚π’• π’Žπ’‚π’π’‡π’‚π’‚π’•!

#KitaBangkit #MyCARE #COVID19 #Humanitarian #Malaysia


Spread the love